TEODORA

Tinerii care frecventează Centrul Teodora

Tinerii care frecventează Centrul Teodora știu să se bucure de timpul lor, muncesc pentru a-și transforma dorințele în realitate și întrețin dragostea din jurul lor pentru a-i asigura pe părinții lor că speranța există.

Moș Nicolae a auzit despre lucrurile și faptele bune pe care le fac acești oameni cu sindrom Down și a trimis mesagerii săi la Centrul Educațional Teodora, în data de 5 decembrie 2018. Tinerii i-au primit cu pâine și vin conform tradiției, i-au colindat și i-au învățat un joc popular oltenesc. Părinții lor au pregătit bucate alese și au invitat mesagerii să se odihnească, să se încălzească și să se hrănească pentru a-și putea continua drumul către alți oameni care merită atenția lor.

Drept răsplată, mesagerii Moșului au oferit cadouri tinerilor, părinților lor și Centrului Teodora. Unele dintre mame au primit pentru prima dată în viață un cadou doar pentru ele și au trăit intens emoția primirii darurilor de la Moș Nicolae.

ALDO-CET mulțumește tuturor mesagerilor și ajutoarelor lor din Germania, Organizației World Vision România care i-a călăuzit către Centrul Teodora, tinerilor și părinților lor pentru această zi încărcată de emoții și bucurii.