Sună telefonul

În aceste zile care ne schimbă complet modul în care trăim, învățăm că există modalități noi de a rămâne conectați cu prietenii. Învățăm să folosim instrumente care ne permit să fim aproape de familiile noastre și de cei interesați chiar și de la distanță.

Un astfel de instrument este întâlnirea virtuală cu anumiți oameni pe care îi inviți să participe. Se numește video call. Există mai multe canale de comunicare prin care se pot iniția astfel de întâlniri.

În perioadele grele, pentru a prinde putere și speranță, ne căutăm prietenii.

Asociația noastră organizează săptămânal întâlniri virtuale la care invităm persoane cu sindrom Down și părinții lor. Astfel păstrăm grupul nostru compact, unit și vesel. La aceste întâlniri, fiecare contribuie cu ceea ce are mai bun și ceea ce simte în acel moment. Astfel, chiar dacă nu putem fi prezenți fizic, și de la distanță putem vorbi și simți căldura prietenilor.

Sigur că prietenii cu sindrom Down se sună între ei aproape zilnic, la fel cum și părinții lor țin legătura unii cu ceilalți, dar aceste întâlniri de grup mențin vie atmosfera plăcută din timpul activităților desfășurate în centrele noastre.

Mulțumim tuturor participanților pentru devotamentul și pentru timpul lor!