TEODORA

Hai Universitatea, hai Craiova, tu campioana unei mari iubiri!

Ca orice om care se respectă, tinerii cu sindrom Down știu să-și susțină echipa favorită.

Înarmați cu steaguri și fulare, nerăbdători să vadă noul stadion, tribunele și galeria, mânați de pasiunea jocului de fotbal și de rolul pe care îl are Universitatea Craiova în campionatul național, tinerii noștri s-au încolonat și au sosit la stadion să vadă meciul alb-albaștrilor.

A fost prima experiență de acest gen și vor să o repete. Au trăit cu intensitate maximă fiecare fază de joc, și-au încurajat constant jucătorii favoriți și au strigat cât au putut de tare ”goooool” atunci când Universitatea a înscris. Au fost impresionați de grandoarea stadionului, de muzica dinaintea meciului, de cântecele și spectacolul oferit de galerie, de atmosfera din tribună și de cât de bine se vede meciul în nocturnă.

ALDO-CET mulțumește Clubului Universitatea Craiova care a oferit intrarea gratuită pentru grupul nostru format din tineri cu sindrom Down, voluntari și părinți; mulțumește studenților voluntari din cadrul Facultății de Educație și Sport Craiova pentru prieteniile legate și pentru că însoțesc grupul nostru în afara cadrului formal de lucru; mulțumește părinților care au înțeles că experiențele incluzive în diverse medii sunt parte integrantă a dezvoltării personale a oamenilor, indiferent de vârsta și abilitățile lor.